Covid 19

Rad naše agencije u uslovima epidemije zarazne bolesti COVID 19

GEOENGINEERING u potpunosti podržava sve mjere vlade Crne Gore i drugih zemalja za smanjenje širenja virusa na teritorijama i zajednicama u kojima realizuje svoje projekte.

Zdravlje i bezbjednost i na prvom mjestu

GEOENGINEERING se pridržava svih odluka, preporuka i mjera javnih zdravstvenih institucija i državnih organa u Crnoj Gori. Bezbjednost i zdravlje ljudi na koje utičemo je u centru pažnje prilikom donošenja odluka i preporuka u ovom izazovnom periodu. Uveli smo dodatno i niz sopstvenih mjera I preporuka za preventivno ponašanje i postupanje za našu firmu, radi smanjenja negativnih posledica po zdravlje zaposlenih i ograničavanja širenja Covid 19 virusa i o tome obavestili sve zaposlene i druge zainteresovane strane.

Rad u uslovima borbe za suzbijanje širenja korona virusa

Rukovodstvo GEOENGINEERING-a je, na osnovu kontinuiranog praćenja situacije u zemlji i svijetu, donijelo odluku da se nastavi sa poslovnim aktivnostima u mjeri koja obezbjeđuje bezbjedan i siguran rad zaposlenima, partenerima, saradnicima i omogućava realizaciju neophodnih poslovnih procesa.

Zaposleni koji su u mogućnosti da svoje aktivnosti sprovode iz svojih domova imaju pravo i obavezu da to čine. Podržavamo korišćenje dostupnih informaciono-komunikacionih tehnologija i alata za obezbjeđenje komunikacije između zaposlenih, sa klijentima, partnerima i drugim zainteresovanim stranama.

Odlučna borba

Cijenimo napore svih zaposlenih u ovim izuzetnim trenucima. Zahvalni smo svima na njihovoj odgovornosti u realizaciji poslovnih zaduženja. Zahvalni smo kolegama koji rade iz svojih domova, a posebno svima onima koji su i dalje u prvim redovima – u kanelariji i po terenima. Sigurni smo da ćemo zajedno prebroditi i ovaj veliki izazov, kao što smo to zajedničkim delovanjem uspjeli i sa mnogim drugim izazovoma u prethodnom periodu.