O nama

Osnovan 2008. godine u Podgorici sa ciljem da crnogorskom tržištu pruži usluge u svim domenima klasične i moderne geodezije, GEOENGINEERING je profesionalizmom, iskustvom i znanjem omogućio da ostane jaka i pouzdana kompanija u samom crnogorskom vrhu.
Tokom svog razvoja trudili smo se da pokrijemo sve oblasti u kojima je geodezija glavna ili jedna od faza, kao i da u drugim oblastima praktično demonstriramo značaj naše struke i pomognemo lakšoj realizaciji raznih projekata. Permanentno praćenje svjetskih trendova i razmjena iskustava sa kolegama iz regiona, kao i profesionalno usavršavanje kroz najrazličitije poslove u inženjerskoj geodeziji i državnom premjeru (Katastru) omogućili su razvoj i širenje našeg tima.
3D lasersko skeniranje pomoću Leica ScanStation C10 i visoko precizna snimanja iz vazduha WingtraOneVTOL dronom samo su dio podrške koju pružamo u oblasti prikupljanja i obrade geoprostornih podataka (premjer, GIS, poljoprivreda, očuvanje životne sredine). Danas skoro da ne postoji domaća i međunarodna kompanija koja posluje u Crnoj Gori koja nije koristila naše usluge. Ažurnost, preciznost i profesionalnost su naše glavne preporuke. Odabir naše kompanije kao geodetske podrške je logičan izbor!

GEO ENGENEERING TIM

boris stojkovic izvrsni direktor

Boris Stojković

inženjer geodezije i izvršni direktor
RADUSINOVIC JOVAN diplomirani inzenjer geodezije

Jovan Radusinović

diplomirani inženjer geodezije
SINISA BEGOVIC diplomirani inzenjer geodezije

Siniša Begović

diplomirani inženjer geodezije
DZENAN FETAHOVIC diplomirani inzenjer geodezije

Dženan Fetahović

diplomirani inženjer geodezije
Miljan Vesovic dipl ing geodezije

Miljan Vešović

geometar
LAZAR MINIC geometar

Lazar Minić

geometar
BORICIC RADOS (BATO) geometar

Radoš Boričić

geometar
MILOS JANKOVIC geometar

Miloš Janković

geometar
Nemanja Begovic Poslovni asistent

Nemanja Begović

poslovni asistent